Kom naar de informatieve penningmeester bijeenkomst - MooiBest

MooiBest.com
Ga naar de inhoud

Kom naar de informatieve penningmeester bijeenkomst

Oproep aan verenigingen en stichtingen (Alleen beschikbaar voor initiatieven gevestigd in Best)

Geacht bestuur en leden van verenigingen, clubs, stichtingen,

Uw penningmeester is belangrijk voor de financiƫle afwikkeling van alles wat met uw club, vereniging of stichting te maken heeft. Het vinden, maar ook het opleiden van een nieuwe penningmeester is vaak niet makkelijk.
Beursbox.nl en SAB Accountants organiseren daarom op 15 januari 2018 een avondsessie (start om 19:00 uur) waarin Hans v.d. Hoogenhoff, Peter v.d. Berg AA en Ton Timmerman helderheid geven over enkele zaken betreffende het penningmeesterschap.

We hebben daartoe al een basis presentatie, maar we willen de avond vooral heel nuttig laten zijn door uw vragen over (boekhoud)regels, procedures, belastingen etc. te kunnen beantwoorden. Daarom het verzoek aan u om uw vragen over het penningmeesterschap naar ons toe te sturen. (tom@lassing.nl) Die vragen kunnen we dan ook even voorbereiden en meenemen in de presentatie.

Voor wie is de avond?

Voor in ieder geval de huidige penningmeester van uw initiatief.
Maar we zien ook graag potentiƫle penningmeesters verschijnen.

Wat kost het?
Het kost u niets! Beursbox.nl en SAB Accountants organiseren deze bijeenkomst helemaal gratis.
Zelfs de koffie en thee worden de deelnemers gratis aangeboden.

Er zijn maximaal 25 plekken beschikbaar en vol is vol. Het is mogelijk om meerdere mensen per club te laten komen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De bijeenkomst vindt plaats in het kantoor van Beursbox.nl aan de Sint Oedenrodeseweg 41 in Best. Routebeschrijving wordt gedownload als u hier klikt

Opgeven is verplicht, dit ivm de beperkte zaalcapaciteit van maximaal 25 personen.  (11/1 waren er 24 aanmeldingen binnen!)

                
        
Presentatieruimte Beursbox.nl
Terug naar de inhoud