Tientallen kerststallen bij de huizen - MooiBest

MooiBest.com
Ga naar de inhoud

Tientallen kerststallen bij de huizen

In 2017 wordt er voor het  vijfde jaar in buurtschap de Vleut in Best, een ongeveer 7 km lange  kerststallentocht georganiseerd. Elk jaar is het een groot succes. Vorig  jaar waren er 76 kerststallen te bewonderen en met de vele deelnemers  was het een mooie sfeervolle tocht. We hopen dit jaar nog meer  kerststallen te kunnen laten schitteren.
Even in het  kort wat de bedoeling is. De mensen die langs de route wonen, plaatsen  een kerststal in de tuin, onder een carport of afdak, of voor een raam.  Het zullen allemaal verschillende kerststallen zijn, hele oude,  zelfgemaakte, moderne, hele grote of juist hele kleine. Dat maakt de  route extra leuk om te lopen. Vanaf 17.00 uur zullen de meeste  kerststallen ook verlicht zijn, wat alles nog veel sfeervoller maakt.
De plaatsen waar een kerststal staat, zijn te herkennen aan een geplastificeerd nummer dat bij de kerststal hangt.
DE KERSTSTALLENROUTE 2017 IS VANAF 16 DEC TOT EN MET 6 JANUARI DAGELIJKS OP ELK GEWENST TIJDSTIP TE LOPEN.
kerststallenroute
De plattegrond is hier te downloaden en tevens te verkrijgen in de speciale
brievenbussen langs de route.
Dit  jaar zal er in het stalletje "de Herberg" bij de kerststal bij de  Mariakapel koffie/thee en warme chocomel te verkrijgen zijn, Ook zal er  een mogelijkheid zijn voor toiletbezoek.
We zien u graag in ons mooie buurtschap.

Extra tip: Onze eigen twee buurtverenigingen lopen de route op 29 december. Het is dan veel drukker, maar er zullen dan ook bij enkele woningen en bedrijven extra activiteiten zijn! Het is maar een tip.
Kerststallen tocht de Vleut
Terug naar de inhoud