Dryadis, inzicht ontstaat buiten - MooiBest

MooiBest.com
Ga naar de inhoud

Dryadis, inzicht ontstaat buiten

Ik ben Ilse Bos en ik woon al weer 21 jaar in Best. Dit is echt mijn plek, met zoveel prachtig natuurgebied op geringe afstand! Ik bied mij aan als gesprekspartner, wandel- en reispartner.
Dryadis Insight Outside is mijn bedrijf.
Door middel van mijn wandelingen en reizen bied ik ruimte voor een goed gesprek, er is rust, tijd en aandacht. Als je al wandelend een gesprek aangaat, mag het soms stil zijn. Als gesprekspartner stel ik mij gelijkwaardig op. Inzicht ontstaat buiten, zo simpel is het.
Daarnaast is het in beweging blijven, minstens zo belangrijk. Als de drempel om alleen op pad te gaan te hoog is, gaan we samen. Waarheen dan ook. Doel is om aan een dagelijkse routine te werken.
Al wandelend ben ik zelf een beter mens, een betere gesprekspartner en in mijn element. Na mijn praktijk in Amsterdam in de gezondheiszorg en mijn bedrijf in Den Haag, viel het kwartje. Ik wil wel mensen op weg helpen, maar dan lopen we samen.
Het aanbod binnen Dryadis is vrij divers. Van het pure wandelen tot het reizen naar Fins Lapland. In Lapland wandelen we in kleine groepen, in het voor-, najaar en de winter. Het is hier onvoorstelbaar rustig. De natuur is daar nog heer en meester.
Daarnaast bied ik ook ‘Amsterdam Gewoon’ wandelingen aan, met een heel ander karakter.  In Limburg bied ik wandelingen met overnachting aan. En wandelt u graag met Husky’s? Dat kan ook.
Voor meer informatie: Dryadis.wordpress.com
Terug naar de inhoud